🌱 BAJGLE Z WEGAŃSKIM BOCZKIEM

 
🕜 Czas: 15 minut  🍽️ Porcja dla: -

Robiliście wegańską carbonarę i został Wam "boczek"? Nie macie na niego pomysłu? Pędzę z podpowiedzią na pyszne śniadanie! Wymienię tylko składniki, a ich ilość zależy wyłącznie od Was 😉 


1 szkl = 236 ml / 1 łyżka = 15 ml / 1 łyżeczka = 5 ml
📘 Składniki:

✍️ Możesz posypać świeżą bazylią, koperkiem, czymkolwiek zechcesz. Warzywa daj jakie chcesz ^^

🥣 Przygotowanie:
1. Przekrój bajgle na pół i lekko zapiecz w piekarniku (180'C).

2. Boczek usmaż na małej ilości oleju po ok 2 min z każdej strony na średnim ogniu. Nie przypal.


3. Posmaruj bajgle serkiem.


4. Połóż sałatę i szpinak.


5. Ułóż usmażony boczek.


6. Udekoruj pomidorem.


Smacznego!
 
Uwaga! Dodawanie komentarzy przez przeglądarkę Chrome, może być niemożliwe i nie wiem z czego to wynika. Spróbujcie przez Firefox lub przez inną przeglądarkę!

wegańskie, śniadanie, kanapki, bajgle, bułki, boczek

0 KOMENTARZY